PERMA BLEND - A.SIVAK JET SET

PERMA BLEND

Permanent make up pigmentek PERMA BLEND - A.SIVAK JET SET
akció
32%

PERMA BLEND - A.SIVAK JET SET

Professzionális sminktetováló pigmentkészlet  "JET SET", amelyet a PMU egyik vezetőjével, A. Sivaka (Oroszország) és a Perma Blend csapat együttműködésével hoztak létre. A készlet összesen 6 pigmentet 15 ml kiszerelésben és ugyanabban a térfogatban egy keverőoldatot is tartalmaz. A Jet Set 3  szemöldök árnyalatot, 2 ajkak árnyalatot és 1 árnyalatot a szemhéjkontúr tetoválásához kínal. Minden pigment egyedi formulával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt eredmények gyors és hatékony elérését a bőr és az ajkak minimális károsodásával.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • #FOLLOWME_ROUGE - lédús, intenzív árnyalat az ajkak számára
  • # CLOUDNINE_PASTEL - természetes árnyalat az ajkak számára
  • #FREEDAMUSTHAVE - gazdag, sötétbarna szemöldökszín. Semleges árnyalat, amely hideg sötétbarna színbe megy át
  • #SIMPLEWAKEUP - közepesen bronz árnyalat a szemöldök számára. Nagyon sokoldalú meleg árnyalat
  • # 2X_EASYPEAZY - világosbarna árnyalat a szemöldök számára. Meleg árnyalat
  • #CLEOROYAL_BLK - Mély fekete árnyalat bársony vonalak létrehozásához
  • #NISEONE_MIXSOL - hígítóoldat, hozzáadva a pigmentek koncentrációjának csökkentéséhez. Használhatja árnyalatok keverésekor a jobb elkeverés érdekében.

A Perma Blend márka vezető szerepet játszik a permanent make up és mikropigmentációs pigmentek körében. Különleges színükre jellemző, hogy kezelés után is fényesnek maradnak. Pigmentek stabilak és akár tetováló géppel akár mikroblading módszerrel is könnyen felvihetők bőrre. Perma Blend pigmenteket Egyesült Államokban gyártják, és EU-ban a német CTL Laboratory tanúsítványával ellátott. Perma Blend pigmentek szabadon keverhetőek egymással.

A termék már nem található kínálatunkban.
Részletek
Márka: PERMA BLEND