INKTROX GREEN ENERGY - TUSFÜRDŐ

KWADRON

INKTROX GREEN ENERGY - 150 ML

A Green Energy kiegészíti az InkTrox termékek sorát, amelyek támogatják a friss tetoválások megfelelő gyógyulását. A speciális tusfürdő friss citrus illattal tetoválás után való használatra készült, és az első ilyen termék a piacon. Az InkTrox Green Energy a szinte mindig felmerülő kérdésre jött létre: "Hogyan mossam a tetoválást, a fólia csere után?" Eddig nem volt egyértelmű válasz erre a kérdésre, és ami még rosszabb, annyi mindenféle válasz volt az interneten, hogy nehéz volt kiválasztani a megfelelőt.

A speciálisan kifejlesztett összetételnek köszönhetően a tusfürdő olyan összetevőkkel látja el a bőrt, amelyek csökkentik a fertőzés lehetőségét és felgyorsítják a regenerációját. A piacon kapható tusfürdők és szappanok egyike sem rendelkezik ilyen hatással, mert nem erre a célra szánták. A legjobb gyógyító hatás elérése érdekében használja az Inktrox® Tattoo AFTERCARE krémmel.

  • Kiszerelés: 150 ml
  • Az EU -ban készült

Összetétel: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, polyquaternium-7, Cocoamidopropyl Betaine, Parfüm, Glicerin, Nátrium-klorid, Fenoxietanol, Etil-hexil-glicerin, Limonene, Linalool6, CitralI

A termék már nem található kínálatunkban.
Részletek
Márka: KWADRON
kategória: Higiénia és érzéstelenítők
Termékhez ajánljuk