QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET

QUANTUM TATTOO INK

TETOVÁLÓ FESTÉK QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET
REACH MEGFELELŐ

QUANTUM - ARRON RAW SKULL & BONES GRAY WASH SET

Megfelel a ResAP2008_1-nek és az ECHA-nak (REACH 2022)

Aaron Raw a durva fekete-szürke realizmusáról ismert. A Skull & Bones Grey Wash kollekciót úgy alakították ki, hogy kiváló mély hatású eredményeket biztosítson. Ez a teljes készlet 2 fekete színt, 1 fehér színt és mind a 4 árnyalatú Grey Wash árnyalatot tartalmaz.

  • Black Death - Black Death dupla fekete tetováló feték 70%-os koncentráció, amely nem fakul kékre. Ez a mély, intenzív fekete ideális kitöltésekhez. Hígítá után kontúrozásra is használható.
  • Black Tomb – A Black Tomb a tökéletes fekete tetováló festék minden kontúrozó munkához. A szín 60%-os koncentráció, amely nem fakul kékre.
  • Death Wash Dark - Sötét árnyékoló szín, 100% fekete
  • Death Wash Medium - Közepesen sötét árnyalatú, 70% fekete
  • Death Wash Light - Világos árnyékoló szín, 50% fekete, fehér árnyalattal
  • Death Wash Ultra Light – A legvilágosabb árnyékoló szín, 25% fekete, egy kis fehér színnel.
  • White Noise – átlátszatlan, világos fehér szín, amely ideális önmagában való használatra vagy egy átlátszatlan szürke árnyalat kikeveréséhez

A Quantum Tattoo Ink az USA-ban készül, és csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza. Organikusak és a vegánok számára is alkalmasak, valamint a Quantum tetoválófestékek előállításához használt összes összetevő szerves és természetes. A természetes pigment nagyon magas koncentrációjának köszönhetően a Quantum festékek biztosítják, hogy műalkotásai tartósabbak, biztonságosabbak és jellegzetesek lesznek ügyfelei számára.

 

A termék már nem található kínálatunkban.
Részletek
Márka: QUANTUM TATTOO INK
Árnyalatok: Festék készletek
Kiszerelés: Festék készletek