Szállítás és fizetés

a) Szállítás a kiválasztott szállítási módtól és a kézbesítés helyétől függően. A szállítási díjat a Vevő téríti meg a rendelésben kiválasztott szállítási mód szerint, melyek a következők:

  • Futár - 1 650 HUF (+ 500 HUF utánvét esetén)

Az áru kézbesítése az ügyfél által megadott címre történik, a Szlovák Köztársaság területén általában a következő munkanapon, a Cseh Köztársaságba 3 napon belül. Az áru elküldéséről az ügyfél e-mailben kap értesítést. A szállító a csomag státuszáról az ügyfelet  e-mailben/sms-ben értesíti. Az Eladót nem terheli felelősség a megrendelt áru késedelmes leszállításáért, ha az a futár hibájából történt.

  • Személyes átvétel - 0,00 HUF

Személyes átvétel csak a rendelés visszaigazolását követően lehetséges. A rendelés visszaigazolása telefonon, e-mailben vagy sms-ben történik. A megrendelt árut legkésőbb 7 munkanapon belül kell átvenni. A személyes étvétel a következő címen lehetséges: Industrial Park Petrovany - VYSIELAČ, 082 53 (Google maps), Szlovákia.

     - 49 500 HUF összeg feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes         

b) Térítés - A Vevő az alábbi módon fizethet:

  • Bankszámlára történő átutalással - 0,00 HUF
  • Kártyás fizetés - 0,00 HUF

Készpénzkímélő térítés. Az árut az összeg számlánkon történő jóváírását követően küldjük el a Vevőnek.

  • Magyarország utánvét -  500 HUF

A Vevő az árut készpénzben fizeti ki annak átvételekor.

- Ha a Vevő az utánvéttől eltérő, más térítési módot választott, úgy az árut csak a pénzeszközöknek az Eladó számláján történt jóváírását követően küldik el Vevőnek.

- Az Eladó által kiállított, a vételárat és a szállítási költséget tartalmazó számla, melyet az áruval együtt küldenek el a Vevőnek, adóbizonylatként és szállítólevélként is szolgál. Abban az esetben, ha a Vevő az árut előre kifizeti (a vételárat, beleértve a szállítási és az utalási költséget is), de az Eladó az áru szállítását nem tudja biztosítani, akkor az Eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul visszafizeti a Vevőnek, a szerződő felek között egyeztetett módon.

- A szállítás a teljesítés tárgyának a megadott helyre történő leszállításával minősül teljesítettnek.

- A rendeléseket 1-14 napos határidővel intézzük. A raktáron levő árut a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk. A raktárkészletből hiányzó árut azonnal megrendeljük. 

- Ha a Vevő értesítésként a „Rendelésének státusza: Elküldve“ szövegű e-mailt kapja, akkor a küldeményt 1 – 3 munkanapon belül várhatja.

- Megtörténhet, hogy a Vevő az e-mailszolgáltatója spamszűrőjének beállításai miatt nem kapja meg a rendelést visszaigazoló vagy annak státuszáról értesítő e-mailt. Az Eladó azt ajánlja, hogy ilyen esetben a rendelés státuszát illetően a +36 303 943 145 telefonszámon vagy az [email protected] e-mailcímen érdeklődjön.