PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR EYES SET

PERMA BLEND

PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR EYES SET 6x15 ML

A készlet 6 szemöldöktetováló pigmentet tartalmaz 15 ml térfogatban, amely bármilye technikával alkalmazható. A pigmentek könnyen felvihetők, és tartalmaznak minden szükséges stabilizátort és színjavítót. A gyógyulás során az árnyalatok nem változnak. A készlet következő árnyalatokat tartalmaz:

  •     Black Hole - sötét fekete szín, könnyen felhordható és bőrről könnyen tisztítható
  •     Slavic Brown - a fényűző barna színárnyalat, amely természetesnek tűnik
  •     Perfect brown - tökéletes barna, ahogy a név maga is súgja. Semleges barna árnyalat, amely minden bőrtónus mellett természetesnek tűnik
  •     Noble Graffiti - Deluxe cool brown - barna árnyalat ideális hideg (fehér) bőrtípusokhoz a természetes barna szemöldök elérése érdekében
  •     Wild Sable - barna árnyalat
  •     Pale Mink - világos-szürke bőrtípusoknak megfelelő.

Inga Babitskaya a moszkvai PMU Képzési Központ alapítója, és a területén a legjobbak közé tartozik. Évente több tucat kozmetikust oktat és képzi, és több sikeres könyvcím szerzője. Együtt a Perma Blend USA csapatával készítette ezt a pigmentkészleteket, amelyekben a sokéves PMU iparban összegyűjtött tapasztalatát alkalmazta.

A Perma Blend márka vezető szerepet játszik a permanent make up és mikropigmentációs pigmentek körében. Különleges színükre jellemző, hogy kezelés után is fényesnek maradnak. Pigmentek stabilak és akár tetováló géppel akár mikroblading módszerrel is könnyen felvihetők bőrre. Perma Blend pigmenteket Egyesült Államokban gyártják, és EU-ban a német CTL Laboratory tanúsítványával ellátott. Perma Blend pigmentek szabadon keverhetőek egymással.

A termék már nem található kínálatunkban.
Részletek
Márka: PERMA BLEND
Használat: Szemöldök
Termékhez ajánljuk

MICROBEAU - XION S

Állandó sminktetováló gép  FK IRONS - SPEKTRA XION S
Raktáron
294 736 HUF
ÁFA-val