Zásady ochrany osobných údajov

ADATVÉDELMI POLITIKA, Pro-Life EU, p. r. o., Ďumbierska 6897/22, Prešov 08001, azonosító: 53310918, Eperjesi Kerületi Bíróság cégjegyzéke, szakasz: Sro, beillesztési szám. 41027/P, (a továbbiakban: Pro-Life EU, s. r. o.)


A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉNEK ELVE


Pro-Life EU, p. r. ról ről. tiszteletben tartja minden érintett magánéletét, akivel kapcsolatban állunk; függetlenül attól, hogy a személyes adatokat mi magunk vagy más felek kezeljük. Fontos számunkra, hogy mindenki megértse, milyen személyes adatokat kezelünk Önről, miért tesszük ezt, és milyen jogai vannak. Ezért felkérjük Önt, hogy olvassa el ezt a személyes adatok védelméről szóló tájékoztatót, amely további tájékoztatást nyújt személyes adatainak Pro-Life EU általi feldolgozásával kapcsolatban, o. r. ról ről..

Jelen Személyes Adatvédelmi Szabályzat határozza meg, hogyan dolgozzuk fel az Ön személyes adatait üzemeltetői vagy közvetítői tevékenység során.

Ezt a nyilatkozatot időről időre értesítés nélkül frissíthetjük. Ezért kérjük, hogy rendszeresen ismerkedjen meg szövegezésével. A nyilatkozat ezen változata 2023.12.12.

Személyes adatait különböző módokon és helyzetekben kezelhetjük attól függően, hogy Ön ügyfél, ügyfél, beszállító vagy álláspályázó vagy alkalmazott. A weboldalunk/oldalaink látogatóinak személyes adatait is feldolgozhatjuk, attól függően, hogy Ön hogyan kíván velünk kommunikálni. A helyzettől függetlenül megígérjük, hogy soha nem adjuk el, értékesítjük vagy használjuk fel az Ön személyes adatait a vonatkozó adatvédelmi előírások megsértésével.

Vállalat Pro-Life EU, p. r. ról ről. tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, függetlenül attól, hogy személyes adatait magunk vagy más felek nevében dolgozzuk fel. Fontos számunkra, hogy megértse, milyen személyes adatokat kezelünk Önről, miért tesszük ezt, és mik az Ön jogai. Ezért felkérjük Önt, hogy olvassa el ezt a személyes adatok védelméről szóló tájékoztatót, amely további tájékoztatást nyújt személyes adatainak Pro-Life EU általi feldolgozásával kapcsolatban, o. r. ról ről..

 

Ha Ön Egyéb [közösségi hálózatok felhasználói], az Adatkezelési nyilatkozat - Egyéb [közösségi hálózatok felhasználói] részben talál részletesebb információkat az adatainak kezeléséről.

Ha Ön adós, az Adatkezelési nyilatkozat - adósok részben talál részletesebb tájékoztatást adatai kezeléséről.

Ha Ön beszállító, az Adatkezelési nyilatkozat - beszállítók részben talál részletesebb tájékoztatást adatainak kezeléséről.

Ha Ön potenciális vásárló, az Adatkezelési tájékoztatópotenciális ügyfelek részben talál részletesebb tájékoztatást adatai kezeléséről.

Ha Ön álláskereső, az Adatkezelési nyilatkozat - Álláskeresők rovatban talál részletesebb tájékoztatást adatai kezeléséről.

Ha Ön munkavállaló, az Adatkezelési tájékoztató - alkalmazottak részben talál részletesebb tájékoztatást adatai kezeléséről.

Ha Ön vásárló, az Adatkezelési Tájékoztató - Ügyfelek részben talál részletesebb tájékoztatást adatai kezeléséről.

Ha Ön üzleti partnerek képviselője, az Adatkezelési nyilatkozatüzleti partnerek képviselői című részben talál részletesebb tájékoztatást adatainak kezeléséről.

 

A cookie-k feldolgozásával kapcsolatos információkat a Web és Cookie-k részben talál.

Ha a személyes adatok védelmével kapcsolatos jogsértést szeretne bejelenteni, vagy kérést szeretne küldeni az érintett jogaival kapcsolatban, használja az [email protected] e-mail címet, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot levélben. a cég címén: Pro-Life EU, p. r. ról ről..