PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR LIPS SET

PERMA BLEND

PERMA BLEND INGA BABITSKAYA FOR EYES SET - Permanent make up pigmentek
akció
33%

PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA FOR LIPS SET 6x15 ML

A készlet 6 pigmentet tartalmaz az ajkak revitalizálására. A rendelkezésre álló pigmentpaletta minden egyes ügyfél követelményeinek megfelel. Az egyes pigmentek térfogata 15 ml. Mint a Perma Blend márkából ismert, pigmentjeik könnyen alkalmazhatók, és  az összes szükséges stabilizátort és színjavítót tartalmazzák . A gyógyítás során az árnyalatok nem változnak. A készlet következő árnyalatokat tartalmaz:

  • Hen Party - málnavörös pigment, kiváló fedő tulajdosággal, minden korosztály ajkára alkalmas
  • Creamy Coral - gyengéd, meleg árnyalat, felfrisítti az arcot, vizuálisan a fogfehérítést eredményezi
  • Tea Rose - a legjobb választás menedzserek vagy azok a nők számára, akik olyan árnyalatot keresnek, amely soha nem megy ki a divatból. Nem alkalmas idősebb hölgyek vagy sötétebb bőrű nők számára.
  • Bad Girl  - A csintalan lányok a legjobbak! Ez a pigment pont nekik való, és mindenkinek, aki nem fél ettől az érdekes árnyalattól
  • Tender Caramel - az ízletes karamell színe .... nagyon szexi
  • Wendy Brown - luxus  étcsokoládé árnyalat. Ez a sötétbarna igazi hideg árnyalata, amely tökéletes ellentétben áll az európai vagy az ázsiai bőrtípussal. Ez a pigment szemöldök vagy szemhéjfestésre is kiváló!

Inga Babitskaya a moszkvai PMU Képzési Központ alapítója, és a területén a legjobbak közé tartozik. Évente több tucat kozmetikust oktat és képzi, és több sikeres könyvcím szerzője. Együtt a Perma Blend USA csapatával készítette ezt a pigmentkészleteket, amelyekben a sokéves PMU iparban összegyűjtött tapasztalatát alkalmazta.

A Perma Blend márka vezető szerepet játszik a permanent make up és mikropigmentációs pigmentek körében. Különleges színükre jellemző, hogy kezelés után is fényesnek maradnak. Pigmentek stabilak és akár tetováló géppel akár mikroblading módszerrel is könnyen felvihetők bőrre. Perma Blend pigmenteket Egyesült Államokban gyártják, és EU-ban a német CTL Laboratory tanúsítványával ellátott. Perma Blend pigmentek szabadon keverhetőek egymással.

A termék már nem található kínálatunkban.
Részletek
Márka: PERMA BLEND
Használat: Ajkak
Termékhez ajánljuk

KWADRON® PMU OPTIMA TŰMODULOK

KWADRON® Permanent Make up tűmodulok - LINER
Raktáron
14 148 HUF
ÁFA-val