PERMA BLEND - EVENFLO LIP CORRECTOR SET

PERMA BLEND

PERMA BLEND - EVENFLO LIP CORRECTOR SET

Lulu Siciliano és Perma Blend együttműködve kifejlesztette ezt az exkluzív ajakjavító készletet, hogy hihetetlen eredményeket érhessen el sötét tónusú ajkakkal. Ez a "kétlépéses folyamat" gyönyörű és természetes megjelenésű ajkakat biztosít. A készlet 3 korektort tartalmaz 15 ml kiszerelésben.

  • Neutralizer - élénk narancssárga szín, meleg felhanggal. Kifejezetten a világos és közepesen sötét ajkak korrekciójára fejlesztették ki a rózsaszín és kékes árnyalattal. Ezt a színt lehet hígítatlanul használni, vagy 1: 1 arányban keverni a célszínnel. Lulu kedvenc keveréke a Bare + Raspberry + Neutralizer vagy a Bare, Neutralizer és egy csepp Colorizer.
     
  • Illume - aranysárga, jól fedő szín, meleg felhanggal. Kifejezetten az mély sötétlila tónusú ajkak korrekciójára fejlesztették. Ez a szín használható hígítatlanul, vagy 1: 1 arányban keverhető a célszínnel. Tipp a Lulutól: Ez a korektor használható mint első réteg a célszín előtt, vagy keverhető más színnel.
     
  • Colorizer - élénkpiros, hideg felhanggal. Ez a szín keverhető a kedvenc színeivel az "egészséges rózsaszínű" gyógyult ajkak elérése érdekében. Lulu kedvenc keveréke a Bare Raspberry pigment + Colorizer.

A Perma Blend márka vezető szerepet játszik a permanent make up és mikropigmentációs pigmentek körében. Különleges színükre jellemző, hogy kezelés után is fényesnek maradnak. Pigmentek stabilak és akár tetováló géppel akár mikroblading módszerrel is könnyen felvihetők bőrre. Perma Blend pigmenteket Egyesült Államokban gyártják, és EU-ban a német CTL Laboratory tanúsítványával ellátott. Perma Blend pigmentek szabadon keverhetőek egymással

A termék már nem található kínálatunkban.
Részletek
Márka: PERMA BLEND
Használat: Ajkak