INKTROX - PAX TATTOO BUTTER

KWADRON

INKTROX - PAX TATTOO BUTTER 200 ML

Az Inktrox PAX Butter kizárólag tisztán természetes összetevőket tartalmaz, mint az összes korábbi InkTrox termékek, de egyedülálló állagával teljes újdonság. Sűrű, de puha tapintású habhoz hasonlít, amelynek köszönhetően a krém felhasználása szinte semmilyen súrlódást nem okoz és gyakorlatilag észrevehetetlen. Ez a konzisztencia pozitív hatással van az ügyfele kényelmére, mert nem kell semmilyen erőt alkalmaznia a vaj kenéséhez, így nem irritálja a frissen tetovált bőrt.

Ezenkívül egy ilyen vaj készítmény még mélyebben hidratálja a bőrt és rugalmasabbá teszi. Megakadályozza az irritációt, és jelentősen felgyorsítja a bőr gyógyulási folyamatát. Ideális védelem a kedvezőtlen külső körülmények (fagy, szél, nap (UV)) ellen, ezért az Inktrox PAX Butter használható utókezelő termékként is.

Összetevők: Butrospermum Parkii Shea vaj, Olus olaj, Prunus Amygdalus Dulcis (mandulahéj) olaj, Persea Grattisima (avokádó) olaj, Mangifera Indica (mangó) magvaj, Cocos Nucifera (kókusz) olaj, tokoferil -acetát, parfüm, tokoferol, eugen Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090

  •     Kiszerelés: 200 ml
9 054 HUF ÁFA-val

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerez 9 054 pontot. Regisztráljon és vásároljon kedvezményesebben.

Elérhetőség: Raktáron
Részletek
Márka: KWADRON
Termékhez ajánljuk