PERFECT SKIN - 1K LUXURY SKIN BALM

PERFECT SKIN

PERFECT SKIN - 1K LUXURY SKIN BALM, 180 ml

Az 1K Luxury Balm a Perfect Skin-tól egy könnyű krém állagú balzsam, napi használatra amely arc és a test ápolására készült. Tápláló és erősen hidratáló készítmény. Egyszóval tökéletesség egy gyönyörű és elegáns csomagolásban. Alkalmazható minden reggel és este az arcra, de igény szerint naponta többször is az egész testre. Állaga könnyű, gyorsan felszívódik anélkül, hogy olajos filmréteget hagyna maga után. Kiszerelés 180 ml.

Számos értékes összetevőt tartalmaz, mint pl.

  1. hialuronsav - képes megtartani a nedvességet, aminek köszönhetően a hidrolipid egyensúlyát biztisítja. Fokozza a hatóanyagok bejutását a bőrbe. Hidratálja, kisimítja és javítja a rugalmasságát. Hosszú ideig megőrzi a bőr fiatalos megjelenését.
  2. Az allantoin – nyugtató tulajdonságairól ismert – gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Serkenti az egészséges szövetek növekedését és támogatja a bőr regenerálódását. Hidratálja és puhítja. Igényes bőrre használják.
  3. Shea vaj - megakadályozza a bőr kiszáradását és a nedvesség elvesztését. Nem tömíti el a pórusokat és segít a mitesszerek elleni küzdelemben. Gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Védelmet nyújt a külső tényezők káros hatásai ellen.
  4. Édes mandula olaj – támogatja az elhalt sejtek eltávolítását, regenerál és véd. Csillapítja a gyulladást, ezért ekcémás vagy pikkelysömörrel küzdő bőrre használják. Regenerálja a lipid gátat, tökéletesen hidratálja és puhítja a hámréteget.
  5. Kenderolaj - kiváló készítmény a bőr táplálására. Segít megőrizni az egészséges megjelenést azáltal, hogy csökkenti az öregedés jeleit. Segít megelőzni a bőrgyulladást, az ekcémát és a pikkelysömört, valamint a kisebb bőrbetegségeket.

 

A termék már nem található kínálatunkban.
Részletek
Márka: PERFECT SKIN
kategória: Higiénia és érzéstelenítők
Termékhez ajánljuk