INKTROX - SOLVER PROCESS BUTTER 500 ML

KWADRON

INKTROX - SOLVER PROCESS BUTTER

A KWADRON InkTrox Solver Butter komlóval és kenderolajjal ideális természetes termék. Kiválóan használható tetoválás közben, előtt és után. A vaj kizárólag természetes összetevőkből áll, melyek kombinációja nagyban megkönnyíti a pigmentáció és a tetoválás folyamatát, valamint felgyorsítja a bőr regenerálódását. A nagy, 500 ml-es kiszerelés hosszú kezelést garantál.

CSAK TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK:
Az InkTrox Solver Butter egy 100%-ban természetes vaj, amelyet a tetoválás és annak gyógyítása során használnak. Kizárólag természetes összetevőkből áll, melyek kombinációja nagyban megkönnyíti a tetoválási folyamatot és felgyorsítja a bőr regenerálódását. Az InkTrox Solver kiváló termék az eljárás során a vazelin helyettesítésére is.

A KOMOL ÉS KEDEROLAJ TOVÁBBI TULAJDONSÁGAI:
Az InkTrox Solver vajat a sokoldalú komló- és kenderolaj tartalma különbözteti meg más termékektől. A komló gombaellenes, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, míg a kenderolaj tökéletesen csillapítja az irritációkat, gyulladásokat és táplálja a bőrt.

REGENERÁL, SIMÍT ÉS ZSÍROZ:
A shea vaj tartalmának köszönhetően az InkTrox Solver regeneráló, simító és síkosító hatással is rendelkezik. Mélyen hidratálja a bőrt, rugalmasabbá teszi. Megakadályozza az irritációt és jelentősen felgyorsítja a bőr gyógyulási folyamatát. Ideális védelem a kedvezőtlen külső körülmények ellen (fagy, szél, nap (UV)) - új tetoválás gyógyítására is tökéletes.

NEMZETKÖZI HÍRNÉV:
Az InkTrox vajat tetoválóművészek és ügyfelek tesztelték Európa-szerte, és nagy nemzetközi elismerésre tett szert.

A HASZNÁLAT:
Használja az eljárás előtt és után, és amikor a seb teljesen begyógyult. Vigyen fel vékony réteget a száraz bőrre. Tárolja hűvös és száraz helyen. Javasoljuk, hogy már egy héttel az eljárás előtt használja.

ÖSSZETEVŐK:
Butyrospermum Parkii (bambuszvaj), Glycine Szójabab olaj, Prunus Amygdalus Dulcis Olaj, Persea Gratissima (Avokádó) Olaj, Vitis Vinifera (Szőlő) Olaj, Tokoferil-acetát, Parfüm, Cannabis Sativa Seed Oil, Glycine Glycine Seed Oil, Lupulussorbately, Olusinsorbate2 komló), tokoferol, víz, citromsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, limonén, linalool, kumarin, citrál, citronellol.

15 652 HUF ÁFA-val

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerez 15 652 pontot. Regisztráljon és vásároljon kedvezményesebben.

Elérhetőség: Raktáron
Részletek
Márka: KWADRON
kategória: Higiénia és érzéstelenítők
Termékhez ajánljuk

ORVOSI FA SPATULA

ORVOSI FA SPATULA
Raktáron
1 138 HUF
ÁFA-val

INKTROX ICEWATER FOG - SPRAY

INKTROX ICEWATER FOG - Tetováló bőr tisztító spray
Raktáron
3 923 HUF
ÁFA-val

KESZTYŰ LATEX - FEKETE

UNIGLOVES SELECT BLACK Kesztyű  - LATEX
Raktáron
6 865 HUF
ÁFA-val