VLAD BLAD - DOTWORKER

Vlad Blad Tattoo

VLAD BLAD - DOTWORKER

A DotWorker akár 30-szorossan is felgyorsítja a pontok rajzolását az alkotásokon. Könnyedén rajzolhat fára, papírra, vászonra, szilikonra és egyéb felületekre. Nélkülözhetetlen eszköz a jó öreg, nem digitális rajzok csodálóinak. Csak vegye elő a tetoválógépet, helyezze be a DotWorkert, mint egy klasszikus tűmodult, és rajzoljon. Fedezze fel mágaba egy új művészt!

A Dotworkerrel való rajzolás nagyon hasonlít a tetováláshoz, és segít a tetoválógéphez való hozzászokásban, valamint a legesztétikusabb eredmény elérésében. Próbáljon ki különböző technikákat: kontúrozást, pöttyezést, whipshading és bármilyen hibrid variációt, amelyre csak gondolhat. Műbőr, tinta és vazelin helyett papíron gyakorolhat anélkül, hogy bepiszkolódna.

A DotWorker kifejezetten az űrben való használatra tervezett patronokkal működik. Ugyanezek az utántöltők vannak az amerikai űrhajósok által 1968 óta használt tollakban. Az Apollo 11 űrhajósai ezt a tollat ​​vitték magukkal első holdutazásukra, 1969. július 16-án. Egy közönséges toll nem ír gravitációmentes térben. A Fisher Space Pen® bármilyen helyzetben és szinte bármilyen felületre ír, víz alatt, szennyezett felületekre és szélsőséges hőmérsékleten. A toll kialakítása és megjelenése 1968 óta nem változott. A tollat ​​minden NASA Apollo, Shuttle és Nemzetközi Űrállomás küldetésben használták. Ezenkívül világszerte vásárolhat Fisher Space Pen® utántöltőket, és saját maga cserélheti ki.

A DotWorker prémium tokja részben újrahasznosított alumíniumból készül, amelyet a repülőgépiparban használnak. A minimalista kialakítás jelentősen csökkenti a gyártás során keletkező hulladék mennyiségét. A fémhulladék teljes mértékben újrahasznosítható. Minden felesleges dolgot kidobtunk a dobozból, magát a csomagolást pedig leegyszerűsítettük. Végül is az a lényeg, hogy mi van belül.

Videó: https://www.youtube.com/shorts/AcbAT-yAZbw

60 086 HUF ÁFA-val

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerez 60 086 pontot. Regisztráljon és vásároljon kedvezményesebben.

Elérhetőség: Raktáron
Részletek
Márka: Vlad Blad Tattoo
Termékhez ajánljuk

VLAD BLAD - AVENGER 2 PRO BLACK

VLAD BLAD - AVENGER 2 PRO - TETOVÁLÓ GÉP
akció
16%
Raktáron
276 315 HUF
328 099 HUF
ÁFA-val

VLAD BLAD - ULTRON 2 CLASSIC LIGHT GRIP

VLAD BLAD - ULTRON PEN 2 - Tetováló gép
akció
11%
Raktáron
315 845 HUF
353 794 HUF
ÁFA-val