XTREME INK - NEUTRAL SET - 5X30ML

Xtreme Tattoo Inks

Tetováló festék XTREME TATTOO INK - tetováló festék világhírű gyártótól
REACH MEGFELELŐ

XTREME TATTOO INK

A tetováló pigmentek fejlesztésében és gyártásában szerzett széleskörű tapasztalattal az Xtreme Ink USA a legjobb minőségű tetováló festékeket gyártja, amelyek biztonságosabbak az ügyfelek, a felhasználók és a környezet számára. Az Xtreme Ink az Európai Unió legújabb TATTOO REACH 2023 előírásainak megfelelően lett kifejlesztve.

Az Xtreme tetováló tinták viszkozitása simán és hatékonyan kerül be a bőr alá. Ennek eredményeként az Xtreme festékekkel készített tetoválások sokkal gyorsabban gyógyulnak, mint a piacon lévő többi festék esetében. Többek között ennek a márkának a színeit úgy tervezték, hogy átfogó tónusválasztékot biztosítsanak, de kiválóan alkalmasak keverésre is, ha saját árnyalatra van szüksége. Magától értetődik, hogy a színek vegánok, és soha nem tesztelték és nem is fogják állatokon tesztelni. Csatlakozz csapatunkhoz, és hozzunk létre együtt egy "Xtreme Team"-et.

  • Semleges színek készlete, amelyek az élénk és a neonszínek ellentétei. Ha fokozni szeretné egy élénk szín hatását, vegye körül semleges színekkel a teljesen új élmény érdekében!
  • Kiszerelés 5x30 ml
  • Kaliforniában készült (USA)
  • Megfelel a ResAP2008_1 és az ECHA (REACH) 2023 előírásainak
  • Biztonsági adatlapot és a magyar nyelvű címkét letötheti ITT

 

 

 

41 517 HUF ÁFA-val

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerez 41 517 pontot. Regisztráljon és vásároljon kedvezményesebben.

Elérhetőség: Raktáron
Részletek
Márka: Xtreme Tattoo Inks
Árnyalatok: Festék készletek
Kiszerelés: Festék készletek