XTREME INK - COLOR ENHANCER

Xtreme Tattoo Inks

Tetováló festék XTREME TATTOO INK - tetováló festék világhírű gyártótól
REACH MEGFELELŐ

XTREME TATTOO INK

A Color Enhancer egy speciális oldat, amely a sűrű festékek hígítására használható, hogy megkönnyítse a velük való munkát. Az oldat többek között különleges összetételének köszönhetően kiemeli és élénkíti a színeket. Közvetlenül a festékkupakba kell alkalmazni. A készítmény minden festékmárkához alkalmazható.

A tetováló pigmentek fejlesztésében és gyártásában szerzett széleskörű tapasztalattal az Xtreme Ink USA a legjobb minőségű tetováló festékeket gyártja, amelyek biztonságosabbak az ügyfelek, a felhasználók és a környezet számára. Az Xtreme Ink az Európai Unió legújabb TATTOO REACH 2023 előírásainak megfelelően lett kifejlesztve.

Az Xtreme tetováló tinták viszkozitása simán és hatékonyan kerül be a bőr alá. Ennek eredményeként az Xtreme festékekkel készített tetoválások sokkal gyorsabban gyógyulnak, mint a piacon lévő többi festék esetében. Többek között ennek a márkának a színeit úgy tervezték, hogy átfogó tónusválasztékot biztosítsanak, de kiválóan alkalmasak keverésre is, ha saját árnyalatra van szüksége. Magától értetődik, hogy a színek vegánok, és soha nem tesztelték és nem is fogják állatokon tesztelni. Csatlakozz csapatunkhoz, és hozzunk létre együtt egy "Xtreme Team"-et.

  • Kiszerelés 120 ml
  • Kaliforniában készült (USA)
  • Megfelel a ResAP2008_1 és az ECHA (REACH) 2023 előírásainak
  • Biztonsági adatlapot és a magyar nyelvű címkét letötheti ITT

 

 

 

4 719 HUF ÁFA-val

Ennek a terméknek a megvásárlásával szerez 4 719 pontot. Regisztráljon és vásároljon kedvezményesebben.

Elérhetőség: Raktáron
Részletek
Márka: Xtreme Tattoo Inks
Árnyalatok: Higíto oldatok
Kiszerelés: 120 ml